Silcdermic

Неагресивен микроконтролиран механичен пилинг на кожата.

Нашето специално предложение за тази пролет е свързано с терапиите за изглаждане на кожата, обновяване и борба с неестетичните проблеми, като пигментни петна, белези от акне, ситни бръчки,груба и повяхнала кожа. Представяме Ви апарата за МИКРОДЕРМАБРАЗИО – SILKDERMIC на испанската фирма SORISA за прогресивен, неагресивен микроконтролиран механичен пилинг на кожата. Системата Микроконтролиран пилинг ексфолира постепенно епидермалните клетки и така третира широк кръг кожни дефекти с отлични резултати, които могат да се видят още след първата процедура.

Фирма SORISA има патент за накрайника, който осъществява спираловиден турболентен поток на кристалите и осигурява нежно изстъргване на епидермалните слоеве, без да наранява и надрасква кожата и равномерно отстраняване на кожните слоеве с минимално зачервяване. Препоръчителна е серия от 6 до 10 процедури / по 1 път седмично/ за постигане на максимално добър резултат. Това се отнася за третирането на стрии, белези от операции, отпусната кожа, белези от акне.

Микродермабразиото въздейства по два начина:

КОРЕКЦИЯ – поток от инертни абразивни кристали, обстрелва и отстранява повърхностния епидермален слой и разкрива по-нежна и по-свежа кожа.

СТИМУЛАЦИЯ- вакуумът всмуква отделената мъртва кожа заедно с употребените кристали, освен това стимулира микроциркулацията, повишава притока на кръв и съответно снабдяването с веществата, необходими за регенерацията на кожата. Така стимулира образуването на нов колаген и еластин и подобрява кожната текстура и еластичност.

Резултатът е гладка и еластична, здрава, млада и блестяща кожа. Прилага се при всички типове кожа и върху всички части от тялото целогодишно.

Без болка, без излющване, без нарушаване на нормалния ритъм на живот.

Кратка процедура – 30-40 минути, препоръчителна серия от 6 до 10 манипулации – по 1 път седмично.

Прилага се при:

  • неравна, грапава и мазна кожа
  • фини бръчици около очите и устата
  • белези от акне
  • хиперпигментации
  • стрии
  • белези от операции
  • забавя стареенето на кожата

Цени

Терапия със Silkdermic- 60лв